despre mine, ioana istrate
inspirație

10 LUCRURI PE CARE NU AR TREBUI SĂ LE ȘTIȚI DESPRE MINE

Scriu acest articol ca o ironie a detaliilor din viața mea care sunt mai mult enervante decât interesante, pentru unii oameni. Am zis să mai diversific atmosfera în rândul celor 10 lucruri clasice despre mine (pe care nu le-am scris, încă) și să vă scriu câteva informații, mai mult sau mai puțin personale despre Ioana, Ionica, Ionix, Istrate :).

1. Pentru cei care vor să conducă vreun proiect, să coordoneze vreo echipă sau orice altă activitate care implică leadership-ul, stați departe, eu sunt prima care coordonează! :))

PS: am primit câteva feedback-uri de-a lungul timpului în care mi s-a spus ca aș face pe șefa… sorry. Nu-mi pot stăpâni uneori eul cuceritor, dar lucrez la asta.

2. Cât despre cei care admit cu vehemență că urăsc manelele, ei bine, nu sunt omul vostru pentru că mie îmi plac, UNEORI, piesele cu valoare (depinzând, bineînțeles, de situație, context, petrecere sau suferința prin care trec).

Ca să ne înțelegem: nu ascult manele în caști și nici la boxele din casă. Sunt de acord cu orice gen muzical la o petrecere, chef, bairam, chermeză și/sau alte sinonime. Diversitatea este bună și sănătoasă!

3. Oricât de mult aș vrea să neg, SUNT GELOASĂ. Enorm! Alături de gelozie se adaugă: paranoia, nesiguranță, instinctul de leoaică, drepturile femeii și dreptul de proprietate.

4. La majoratul meu m-am îmbătat prima și singura dată, suficient cât să uit de mine vreo 2 ore. Eu cred că-i de bine, însă prietenii și iubitul meu spun că e de rău, mai ales când se roagă de mine să beau puțin, puțin mai mult.

5. Prieteni, dușmani sau oameni de rând care preferă persoanele “naturale”, fetele cu tenul perfect, ochi mari și gene lungi de la mama-natură, de preferat, să știți că mie îmi place sa mă machiez, sa mă dichisesc, sa mă spoiesc în limita șpaclului, mai ales dacă e vorba un eveniment!

PSS: intenționez ca pe viitor să transform acest blog și să-l îmbunătățesc cu o secțiune de beauty. Mi-am descoperit o nouă pasiune pentru makeup și tot ceea ce înseamnă produse de înfrumusețare, așa că vreau să împărtășesc cu voi aceste experiențe.

6. Mă enervez repede! Nu sunt o persoană răbdătoare, dar îmi doresc foarte mult sa fiu. Obșinuiesc să mă aprind rapid și să mă desfășor cu sunete și urlete când cineva mă calcă pe coadă, inclusiv iubitul meu care mă lasă sa țip până mă calmez.

7. Multă lume mi-a reproșat de-a lungul timpului că îmi place să fur spotlight-ul în orice condiție, că vreau să fiu în centrul atenției și mă manifest corespunzător oamenilor care vor să campeze în lumina reflectoarelor. Eu le răspund umil: Așa m-am născut eu, nu cred ca fac ceva special! Încerc doar să fiu eu însămi și asta e cel mai important! Nu încerc să fur atenția nimănui și în niciun caz, atunci când fac exces de zel (pentru că asta mi se mai întâmpla, cu entuziasmul) nu o fac intenționat. Asta sunt eu, cu bune și cu rele și nu pot renunța la ceva ce mă reprezintă! Ador să fiu cea cu spirit! 🙂

8. Uit uneori, destul de des, sa mă spăl pe dinți seara. Îmi pare rău :\

9. Îmi pierd foarte rapid încrederea în mine! Ca de exemplu, dacă voi nu mi citiți blogul și primesc feedback negativ, mă demoralizez și nu mai scriu… 🙁 Nimic!

10. Sunt egoistă când vine vorba de sentimente! Vreau iubire doar pentru mine, să fie doar a mea și să nu o împart cu nimeni. Când discutăm de trăiri cu fluturași în stomac, nu vreau ca persoana care manifestă sentimentul să-l share-uiasca și cu altcineva. Asta e!

Cam atât despre mine! Sper că veți dori să mai fim prieteni și să-mi citiți blogul, ca să nu plâng! Vă îmbrățișez și aștept numai zâmbete din partea voastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *