boxycharm
beauty

BoxyCharm și tot ce trebuie să știi despre un beautybox

Mi-am comandat Boxycharm!

De mult v-am promis articolul despre tot auzitul și discutatul BoxyCharm de pe profilul meu de Instagram, iar astăzi m-am decis să-l scriu și să vă împătășesc și vouă toate detaliile care vă aduc în posesia acestei cutii cu surprize.

În primul rând, BoxyCharm este unul dintre cele mai cunoscute beautybox-uri la nivel  internațional, dacă nu chiar cel mai popular și achiziționat. Beautybox sau să-i spunem cutia frumuseții este o cutie cu produse surpriză pe care o primești la domiciliu în urma selectării unui abonament lunar. Produsele din cutie sunt necunoscute și sunt alese în funcție de un profil pe care ți-l faci pe site, unde oferi detalii despre tipul tenului tău, nuanța, subtonul, culoarea ochilor, tipul părului precum și alte detalii care pot determina o preselecție a produselor în funcție de preferințele și potrivirea clientului. (Charmer-în limbajul BoxyCharm) Cutia conține 4, 5, 6 chiar, produse full-size de la branduri arhicunoscute precum Colourpop, Smashbox, MAC, Becca ș.a.m.d., dar și altele mai puțin cunoscute la noi în țară. Oricum ar fi, ai șansa să testezi produse faine, noi, high-end, nebune și perfecte pentru o pasionată de beauty!

21 de dolari pentru cel puţin 100 de dolari

Pentru 21 de dolari primesti produse in valoare minima de 100, și când spun minim spun că am avut cutii de 150 de dolari. Nu e păcăleală! Probabil vă gândiți de ce ar trimite o companie produse de o valoare de 100 de dolari într-o cutie de 21…ideea este de fidelizare! Sunt atâtea fete care își comandă această cutie că ei își scot prețul produselor de 100 de ori cel puțin. Mie mi se pare o afacere a naibii de buna! DA, MAI E CEVA: PROMOVARE. Trebuie să faceți reclamă ideii BoxyCharm în mediul online, pe orice rețea doriți voi, fie că e Facebook, Instagram, YouTube sau chiar să scrieți pe blog because Sharing is Caring. Important este să dați un tag oricând puteți ca să vadă și alții ce mișto e ideea.

M-a încântat foarte mult ideea și mi-am dorit neapărat să pun mâna pe acest abonament. M-am descurajat repede după ce am aflat ca de fapt BoxyCharm livrează doar în SUA și Canada. Cineva mi-a dat totuși o speranță când am căutat pe internet informații despre cutie în România și am dat peste un articol foarte util care mă anunța oficial că pot pune mânuța pe ea.

Adresă de Shipito pentru Boxycharm

Tot ce aveam nevoie era o adresă în Statele Unite! Zis si făcut…am găsit acest site, Shipito (https://www.shipito.com/en/?countrycode=RO ), care îmi oferea un bilet dus catre cutia mult visată. Am intrat pe site-ul lor, mi-am făcut cont și așa m-am și mutat în America. Ideea principală era că acum BoxyCharm putea trimite coletul la acea pseudo-adresă, care era un depozit, ca mai apoi cutia să fie trimisă de Shipito în România, la mine la poartă. După aceea intri pe site-ul BoxyCharm.com si te abonezi la cutie, abonament cu reînnoire lunară și la adresă vei introduce noua ta adresă din SUA. Mai apoi când coletul tău va fi ajuns la depozitul Shipito vei fi anunțat și vei putea alege ce să faci cu pachetul tău: să-l trimiți spre România.

Va trebui să alegi și modalitatea de transport spre țara noastră și eu recomand prima alegere și anume cea mai ieftină –  nu de alta, dar afacerea ta cu produsele de 21 de dolari nu ar mai avea sens dacă tu plătești încă 40 pe transport. Plata se face cu cardul în ambele etape, și pentru BoxyCharm și pentru Shipito. Cam asta e tot ce ai de făcut, ah, și să stai cu sufletul la gură să-ți aștepți minunăția. Coletul va ajunge la tine în vreo 3 săptămâni, singurul inconvenient ar fi că vei fi în urmă puțin cu lunile. Coletele vor pleca în primele zile ale lunii, însă tu vei primi pachetul pe la sfânșitul ei. (vei avea cutie de noiembrie aproape de începutul lui decembrie).

E simplu să comanzi şi tu primul tău Boxycharm

Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați pe ACEST LINK și să vă abonați la cea mai faină cutie cu produse cosmetice de care nu veți fi dezamăgite!

Nu uitați să zâmbiți! ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *