perspective

M-a sunat o prietenă să-mi spună că m-a văzut într-o reclamă la tv

Deschiderea blogului meu nu a fost singurul moment de zâmbet continuu, deoarece, în ultima săptămână am fost contactată de mai mulţi cunoscuţi care se întrebau dacă fata în costum turcoaz, de la televizor, sunt eu. Spre surprinderea mea, le răspundeam pozitiv, chiar entuziasmată de cele câteva secunde în care făţuca mea se vedea pe micul ecran. Povestea apariţiei mele este foarte interesantă:

În vara trecută am participat la un proiect videografic ce consta în filmarea unor cadre cu scop comercial. Filmarea a durat o săptămână, a avut ca locaţie litoralul românesc, tema fiind “Cum se distrează tinerii la mare?”, iar eu mi-am câştigat titulatura de “actriţă” în urma unui casting. Nu m-am dus acolo din dorinţa de a mă afirma în vreo industrie de modeling sau actorie, ci doar în ideea de a fi spontană şi de a mai merge încă o dată să văd marea.

Cu puţin timp înainte îl cunoscusem pe omul care avea să-mi devină un foarte bun prieten, Mihai Filoneanu, organizatorul şi creatorul acestor filmuleţe care m-au adus pe mine, pe sticlă, într-o reclamă la Germanos.

Alături de alţi 4 tineri, la fel de curioşi ca mine, participam la o primă rundă de filmări dis-de-dimineaţă, respectiv 5:30, ca să surprindem răsăritul, iar mai apoi la apus. Cadrele erau diversificate şi trebuia să surprindem cât mai multe actvităţi pe care le fac tinerii la mare: distracţie în apă, jocuri în echipă, selfie-uri, jogging pe plajă etc. La finalul proiectului am strâns 200 de cadre, ce aveau mai apoi să fie utilizate de doritorii de conţinut media.

Experienţa mea a fost una remarcabilă, am cunoscut oameni, am trăit momente, am încercat ceva nou. Nu m-aş fi gândit ca voi apărea pe undeva, nu cred ca mi-am dorit vreodată să-mi fac o cariera în faţa camerelor de filmat, dar supriza a venit ca un rezultat al muncii noastre. Credeţi-mă, a fost muncă multă, obositoare  (să intri în apă la 6 dimineaţa nu este pentru oricine :)), însă proiectul a fost reuşit şi continui, chiar şi acum, să particip la evenimente de genul, cand mai apare ocazia. În prezent, Mihai Filoneanu creeaza artă în fiecare zi, cu ajutoare de nădejde, aşteptând orice tânar peste 18 ani care îşi doreşte să trăiască această experienţă, pe care, eu, o recomand tuturor.

Vestea reclamei am primit-o în ziua primei mele postări pe blog, de la unul dintre colegii “actori” care apare şi el alături de mine. Am zâmbit şi m-am gândit să scriu despre asta.

Aşadar, orice activitate care implică exploatarea creativităţii, a imaginaţiei şi a exprimării libere a sinelui este binevenită pentru orice tânăr. Îi îndrum pe toţi să participe la tot ce iese din rutina zilnică, de la voluntariat la conferinţe şi evenimente interactive, de la cursuri de dans la cursuri de muzică, de la proiecte video la cluburi de carte. Nu ezita să te hrăneşti cu ceea ce face bine sufletului şi îţi dă răgaz să respiri un aer mai fericit.

Reclama integrală:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *